Welkom

Welkom op de website van Thomas.

Thomas is geboren op 24 januari 2001 in Den Haag om 22.10 uur.

Thomas had het syndroom van Down en epilepsie.
Eind juli 2006 werd bij Thomas leukemie geconstateerd. Het begin van een periode van 2 jaar chemo behandelingen.
19 augustus 2008 was een feestelijke dag. Na 2 jaar en 2 weken was Thomas klaar met zijn behandeling tegen de leukemie en was hij helemaal “schoon”.

24 september 2009 ontvingen we helaas slecht nieuws: de leukemie was terug, er waren leukemiecellen aangetroffen in Thomas zijn hersenvocht.

We hebben de behandeling uit kunnen stellen tot januari 2010. De leukemie zat toen ook in het beenmerg en op donderdag 20 januari zijn we weer aan de slag gegaan, op een Thomaswaardige manier!
Nadat Thomas, als gevolg van de chemo, 2 weken in het ziekenhuis had gelegen, zijn we in overleg met de oncoloog gestopt met behandelen. De behandeling bleek te zwaar, Thomas zijn lichaam accepteerde de medicijnen niet meer.

Vanaf het moment dat Thomas op 27 februari weer thuis was, zijn we waanzinnig veel leuke dingen gaan doen: naar de Sesamstraat set in Hilversum, de CliniClowns bij ons thuis, vaak paardrijden met Tessa en Thomas z’n vriendjes van het kinderdagcentrum. Meerdere keren naar de Efteling en logeren in Bosrijk, naar het Dolfinarium en dolfijntjes aaien, naar Plopsaland in België.

Thomas heeft van alles zo genoten en onze pure levensgenieter heeft op zijn eigen manier afscheid van ons genomen op 18 oktober.

Op 24 januari 2011 om 10.10 uur hebben we Thomas zijn as opgelaten in een grote ballon met 9 gekleurde ballonnen erbij. Het definitieve afscheid van onze kanjer op zijn 10de verjaardag.

Anne, Kees, Tessa en Sarah de Vries